Kategorier
Ikke kategoriseret

Moment of Joy Blog

Kommer fra Sherwood-skoven i Malibu Californien håber du, at du nød Will Scarlet med at synge "Moment of Joy". Du kan efterlade kommentarer på denne blog.

fra Sherwood Forest i Nottinghamshire med historien om Will Scarlet, der synger "Moment of Joy." Den indstillede placering var i Malibu CA ved indgangen til en ejendom doneret til byen Malibu af Barbara Streisand. Området var stærkt skovklædt og valgt til at replikere en Californisk version af Sherwood Forest. Desværre blev det omkringliggende område ødelagt af skovbrande i 2018, og med et tungt hjerte er det smertefuldt at vende tilbage til stedet… .. Som et trick for at bringe sheriffen ind i det tætte skovbrug, bruger Robin Hood sang og trompet som et lokke. Joe Sherman spiller Will Scarlet, som får følgeskab af Robins Band of Merry Men i sang…. til sidst får de et overraskelsesbesøg!

2 svar på “Moment of Joy Blog”

I was influenced by my first guitar teacher who played both guitar and lute and would play old classic songs dressed in character. The lyrics began taking shape when in school and life was very difficult. I searched and found a beautiful site to film in a Canyon in Malibu. I wanted to do more but unfortunately the entire area was devastated by the fires. Enjoy the setting for the area was devastated! Very sad. Hidden behind the comedy was the story of persevering despite hardship drawing from joy of close relationships. In the end though what does the song mean to you?

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.Nødvendige felter er markeret*


Den maksimale filstørrelse for upload: 32 MB.
Du kan uploade: billede, Audio, video, dokument, regneark, interaktiv, tekst, arkiv, kode, andre.
Links til YouTube, Facebook, Twitter og andre tjenester, der er indsat i kommentarteksten, integreres automatisk.