Kategorier
Ikke kategoriseret

Aloha Aroha-blog

Ja, jeg kunne tale hele dagen om, hvordan dette er et magisk sted i verden. Håber du nød Vaihaus smukke dans mod Bahia de Cook. Du kan efterlade kommentarer nedenfor:

fra de sydlige Stillehavsøer med "AlohaAroha Video." Det ser ud til, at det var i går, at jeg kom tilbage fra Huahine. Duften af Tiare dvæler stadig. En tidligere tur til Bora Bora gav mig ideen til denne sang. Efter først at have besøgt flere hawaiiske øer husker jeg, at jeg satte fod på Bora Bora, mens solen gik ned. Jeg gik med forventning mod de fascinerende lyde af trommer, der trængte igennem natteluften. Det bragte mig til søde hjem, hvor en familie trommegruppe sang, dansede og trommede. Visioner af at se en ung tahitisk kvinde med afskårne jeans og en tanktop solo dansende i måneskin forbliver hos mig indtil i dag. Skum på noget monoi og forbered dig på at se Vaihau McComb danse på sand og koraller. Primær indstillet placering har udsigt over Bahia de Cook på øen Huahine. Kaptajn Cook og Gauguin rejste sig i deres grav for at se Vaihau danse. Tahitian Rap af Moehau Colombani til parallelle engelske tekster.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.Nødvendige felter er markeret*


Den maksimale filstørrelse for upload: 32 MB.
Du kan uploade: billede, Audio, video, dokument, regneark, interaktiv, tekst, arkiv, kode, andre.
Links til YouTube, Facebook, Twitter og andre tjenester, der er indsat i kommentarteksten, integreres automatisk.