Kategorier
Ikke kategoriseret

Mistet blog

Disse dage synes der at være støj fra alle retninger, hvilket gør det vanskeligt at høre din egen stemme. Denne sang handler om at gå vild med dem, du holder af. På denne måde er der muligvis en chance for at finde din egen sang.

fra en meget høj skov med ”The Lost Video”. Filmet i en stand af redwood-træer nær Santa Cruz Californien. Vi kørte op ad Big sur og satte os i nærheden af en lille strøm i en lille park. Heldigvis fik Hayden lidt baggrundsoptagelser, og vi kom igennem det første vers, da nogle rangere kom op og lukkede os ned. De fortsatte derefter med at eskortere os ud af parken. Tror du, at serenading af redwoods er en forbrydelse? ... alligevel tog jeg det, jeg havde, med optagelser langs Big Sur og lavede nogle improviserede kompositioner. Optagelserne fra redwoods kom forbløffende ud. Tåge-flodens optagelser var bare et naturfreak og var en uplanlagt overraskelse. Sangen opstod i skolen i Indiana. Harmonien i det sidste vers er en nylig tilføjelse, der havde hjemsøgt mig i flere år og til sidst kom sammen. Sangen udforsker fantasien om at gå tabt med en, du holder af, selvom følelsen måske ikke er gensidig ... og ja, den situation er ældre end redwoods.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.Nødvendige felter er markeret*


Den maksimale filstørrelse for upload: 32 MB.
Du kan uploade: billede, Audio, video, dokument, regneark, interaktiv, tekst, arkiv, kode, andre.
Links til YouTube, Facebook, Twitter og andre tjenester, der er indsat i kommentarteksten, integreres automatisk.