Kategorier
Ikke kategoriseret

Bigfoot-blog

Yes Emmons Glacier on Mt. Rainer smelter hurtigt som følge af global opvarmning. Efter at være fanget i en hule dækket af en lavine for 200 år siden vender Bigfoot nu tilbage. Her er billedet taget for nylig i nærheden af Paradise. Send dit billede af BigFoot.

fra Mount Rainer og Mazama med "Bigfoot Video". Med den globale opvarmning har Emmons gletscher hurtigt smeltet, hvilket førte til en observation af Bigfoot i skyggen af Mt. Rainier. Fanget i 200 år efter begravet levende i en lavine vender Bigfoot tilbage til en ny verden. Hold øje med ... Bigfoot kan se!
Soundtrack og optagelser fra overser fra Goat Creek Road ved 7000 fod over Mazama. Timelapse af Mt. Rainier filmet efter sjældent højtrykssystem afdækket strålende blå himmel. Original musik af joSherman med Trumpet overdub af David Gotler. Originale tekster kom fra tid klatring og skiløb i de nordvestlige bjerge. Sammensat oprettelse af Bigfoot baseret på nu uddød Ursus Arctos Californicus. Som den nu uddøde California Blonde Grizzly er vores uberørte legepladser under konstant fare.

2 svar på “Bigfoot Blog”

Today, I went to the beach front with my kids. I found a
sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed.
There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She
never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but
I had to tell someone!

Tell your daughter that I’m Sooooo sorry. Tell her this was the best comment I’ve had yet on my blog. You can tell her the ocean for all it’s beauty can be very dangerous as well. I was surfing a nice wave in Dakar Senegal when I rode a wave close to the shore. Instead of immediately paddling out I was thinking about my ride when a huge wave came and pounded me on the reef. Ouch! So learn all you can and become a strong swimmer….If the surf spot is dangerous or there is rip current it’s OK to stay out. Take care, joe

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.Nødvendige felter er markeret*


Den maksimale filstørrelse for upload: 32 MB.
Du kan uploade: billede, Audio, video, dokument, regneark, interaktiv, tekst, arkiv, kode, andre.
Links til YouTube, Facebook, Twitter og andre tjenester, der er indsat i kommentarteksten, integreres automatisk.