Kategorier
songswell.com

SongSwell-blog!

Velkommen til Songswell Blog og fange bølgen! Jeg har fået at vide, at hvis du placerer øret mod en muslingeskal, kan du høre bølgerne styrte for 100 år siden. Min hensigt var at placere dig med mig tæt på de bølgende bølger. For en vandbaby som mig er lyden af ​​bølgerne musik i mine ører og ekko rundt om i verden. Dette er stedet at kommentere og give feedback til sange og videoer på “songswell.com”. Nyd turen!

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.Nødvendige felter er markeret*


Den maksimale filstørrelse for upload: 32 MB.
Du kan uploade: billede, Audio, video, dokument, regneark, interaktiv, tekst, arkiv, kode, andre.
Links til YouTube, Facebook, Twitter og andre tjenester, der er indsat i kommentarteksten, integreres automatisk.